Monday 1 December 2014

Jaluzelele verticale - soluția perfectă pentru garantarea intimității şi confortului

Jaluzelele verticale sunt o combinație foarte funcțională între perdea şi jaluzea. Aceste uşoare şipci flexibile pot fi controlate pentru a determina cantitatea de lumină care pătrunde într-o încăpere. Într-o casă, aceste şipci verticale sau jaluzele verticale nu numai că oferă un plus decorativ unic unui aranjament artistic pentru fereastră, dar asigură şi un grad mai mare de funcționalitate în comparație cu un material de perdea normal.

jaluzele verticale

Oferind încăperii un aspect mai mare şi mai spațios


Natura verticală a acestor jaluzele oferă iluzia perfectă că încăperea şi tavanul sunt mai înalte decât lungimea lor reală şi îi asigură o  structură mult mai clară şi aerisită. Design-ul acestor şipci verticale oferă şi mai mult potențial şi devine mai evident atunci când acestea sunt decorate cu modele personalizate sau când sunt create folosind o combinație de palete de culoare variate. Una dintre caracteristicile principale şi beneficiul utilizării acestor jaluzele este acela că ele determină atât cantitatea, cât şi direcția luminii solare care pătrunde în cameră.

jaluzele verticale

O mică modificare a direcției jaluzelelor poate întuneca sau lumina atmosfera din încăpere şi are,de asemenea, capacitatea de a acoperi zone cu lumină solară sau umbră. O caracteristică impresionantă este aceea că panoul poate fi comutat pentru a schimba vederea dinspre exteriorul sau interiorul încăperii. 

Puteți obține online o pletoră de jaluzele verticale care diferă atât ca aspect, cât şi ca funcționalitate. Puteți opta, de asemenea, pentru o gamă de jaluzele special destinate uzului corporatist în culori precum bej, alb sau gri care arată clasic şi modern totodată. Toate produsele sunt furnizate cu garanție, ceea ce face achiziția dumneavoastră cu atât mai sigură şi protejată.

Îmbunătățiți rafinamentul în încăperea dumneavoastră


jaluzele verticale

Dacă doriți să creați cea mai bună combinație posibilă de practicabilitate şi frumusețe, atunci jaluzelele verticale reprezintă alegerea perfectă. Dacă achiziționați acel set perfect pentru casa dumneavoastră, fiți sigur că veți atrage atenția invidioasă a multor musafiri. Jaluzele verticale ajută în îmbunătățirea rafinamentului şi în reducerea cantității suplimentare de lumină solară care pătrunde în încăpere. Acest jaluzele sunt durabile şi le puteți înlocui cu uşurință oricând acest lucru devine necesar. Acestea nu atrag praful, fiind astfel foarte uşor de mânuit pe termen lung.

jaluzele verticale

Jaluzelele verticale pot fi operate atât manual, cât şi automat. Dacă ați optat pentru o jaluzea verticală automată, o puteți controla cu ajutorul unei telecomenzi sau cu un comutator. Dacă apreciați varietatea, un spectru larg de opțiuni este disponibil când vine vorba de jaluzele verticale. Puteți alege între diferite feluri de material precum material textil, PVC, lemn, aluminiu şi aşa mai departe.

În ziua de astăzi, jaluzele verticale pentru casă întrunesc integral cerințele unei proiectării practice a casei şi întâmpină nevoia pentru un design interior creativ îmbinată cu nevoia de intimitate și confort ca nicio altă perdea sau jaluzea disponibilă pe piață. De asemenea, în birouri sau spitale, în malluri de cumpărături sau restaurante, jaluzelele verticale sunt des întâlnite datorită frumuseții și avantajelor acestora. 

2 comments:

  1. we found this blog very great and we wanna thank you for that. We hope you keep up the great work!
    Jaluzele Orizontale

    ReplyDelete
  2. Finally I have found something which helped me. Appreciate it! jaluzele verticale bucuresti

    ReplyDelete