Tuesday 18 November 2014

Jaluzele de lemn pliante elegante pentru un plus de intimitate

Bineînțeles că o ușă din lemn standard, plină oferă intimitatea absolută, dar nu oferă și ventilația necesară de care are nevoie orice cameră. Echilibrul corect între intimitate și ventilație în camere poate fi obținut cu ajutorul jaluzelelor de lemn. Sunt chiar elegante și foarte funcționale în același timp.

 

Istoria jaluzelelor

 

Jaluzelele sunt un element destul de comun. Cu toate acestea, cel mai adesea sunt executate din materiale textile, policarbonați și polimeri. Sunt utile, dar le lipsește valoarea estetică și nici nu sunt suficient de robuste. Sunt ușoare și de aceea încep să se miște și să scoată zgomote la cea mai mică adiere de vânt. Cad sau se rup la mijloc dacă se aplică cea mai mică presiune. Și sunt mult mai multe probleme banale cu acestea.


Lemnul ca material de construcție pentru jaluzele

 

Jaluzelele din lemn au constituit o parte a bogatei culturi și moșteniri europene. Multe dintre clădirile vechi au jaluzele din lemn. Se potrivesc cu aproape toate planurile arhitecturale și ambianțele, fie că sunt sofisticate sau originale. Înainte, jaluzelele de lemn erau mult mai grele și dificil de controlat. Acum se folosește un lemn mai ușor, dar la fel de trainic, pentru executarea jaluzelelor, deservind aceleași scopuri și având o greutate mai mică pentru a putea fi controlate mai ușor.


Utilizarea jaluzelelor


Ținerea ușii tot timpul închisă poate face camera întunecată și să aibă un aer greu. Ținerea ușii întredeschisă este ca o invitație pentru persoane antisociale sau care caută probleme. Jaluzelele reprezintă cea mai bună cale pentru atingerea unui echilibru. O deschidere ușoară între lamele oblice oferă vizibilitate și ventilație camerei. Furnizează și intimitatea necesară deoarece cineva din afara camerei nu poate vedea prea multe prin jaluzele datorită designului.


Prețul jaluzelelor de lemn și concepții greșite frecvente


Principalul motiv pentru care oamenii nu folosesc jaluzelele de lemn este acela că au impresia că ar fi foarte scumpe. O căutare rapidă pentru a vedea care este prețul jaluzelelor de lemn va releva că sunt comercializate la prețuri mai mult decât accesibile. Prețul este cel mai adesea mult sub 100 $. Poate varia puțin în funcție de lățime și alte dimensiuni de care aveți nevoie. Se mai cer și alte personalizări, cum ar fi coordonarea cu clanța ușii etc. Cel mai adesea cei care le vând vor executa și instalarea. Tarifele percepute pentru livrare, asamblare și instalare sunt și ele foarte mici, iar suma totală rareori depășește 100 $.



Puteți prinde pur și simplu jaluzelele din lemn la interiorul ușii. Jaluzelele sunt sincronizate cu deschiderea ușii. Nu va fi nevoie să înlocuiți ușa sau să adăugați o a doua ușă. Puteți adăuga pur și simplu un strat format din jaluzele de lemn ușoare pentru obținerea aceluiași rezultat. Oricum, puteți instala o a doua ușă pentru un plus de funcționalitate, dacă doriți.

Jaluzele de lemn pentru un aspect frumos

 

 

Obloanele de lemn se pot adăuga pur și simplu ca element decorativ pentru un plus de frumusețe. Obloanele interioare din lemn pot fi instalate oriunde, în dormitoare, camere de zi și băi. Puteți obține un tip de personalizare pentru cele care urmează să fie închise și deschise des și un alt tip de personalizare pentru cele pe care aveți de gând să le țineți mai mult închise. Prețurile pentru aceste jaluzele variază în funcție de personalizări, dar prețul de bază este întotdeauna într-o gamă accesibilă.

No comments: