Wednesday 17 December 2014

Jaluzele exterioare la Fabrica de Jaluzele pentru Protecţia Vitală împotriva Razelor Solare

Fabrica de Jaluzele este un nume important pe piaţa obloanelor, storurilor şi copertinelor de Interior şi Exterior. Magazinul online premium al fabricii de jaluzele vă aduce o colecţie exclusivă de ecrane de protecţie pentru companii. Jaluzelele de exterior vă oferă o umbrire răcoroasă şi protecţie împotriva soarelui, fiind nişte opţiuni excelente pentru case, centre de cumpărături, hipermarketuri, restaurante, spitale şi şcoli. Sunt disponibile stiluri şi aplicaţii multiple de jaluzele de exterior de la marca noastră. Create din aluminiu de calitate înaltă, acestea nu numai că îmbunătăţesc aspectul exterioarelor dumneavoastră, ci şi oferă un grad optim de umbrire.    

jaluzele orizontale exterioare

De ce să instalaţi Jaluzele Orizontale De Exterior ?


Jaluzele orizontale exterioare protejează clădirea contra radiaţiilor ultraviolete dăunătoare şi razelor arzătoare ale soarelui. Interioarele rămân răcoroase şi confortabile alături de aceste jaluzele de exterior care oferă protecţie pe toată durata zilei, în special atunci când strălucirea soarelui este maximă. Aceste storuri de înaltă calitate asigură izolare eficientă şi pe durata lunilor aspre de iarnă. 

jaluzele orizontale exterioare

Menţinerea căldurii şi confortului la interior nu mai reprezintă o provocare atunci când dispuneţi de aceste jaluzele de exterior de calitate înaltă. Mai mult, sistemele dumneavoastră de încălzire şi răcire vor funcţiona mai puţin pentru a menţine o temperatură ambientală confortabilă ! Indiferent de vânt sau ploaie, jaluzele de exterior de la Fabrica de Jaluzele  îşi fac treaba meticulos, asigurând o protecţie solidă împotriva intruşilor şi asigurând o reglare eficientă a luminii naturale.
  

Caracteristici remarcabile ale storurilor:  


Marca include caracteristici practice şi un design deosebit al storurilor şi obloanelor, pentru a asigura liniştea totală a utilizatorilor. Compacte, reducând deschiderile, acestea asigură mai multă căldură la interior, respingând frigul. Fireşte, atât pentru spaţiile rezidenţiale, cât şi comerciale, se asigură reduceri semnificative la facturile de energie. Sistemele dumneavoastră de încălzire şi răcire pot lua acum o pauză bine-meritată, nemaifiind necesar să fie suprautilizate.

jaluzele exterioare

Fabricantul a luat în considerare o integrare unică a designului jaluzelelor şi obloanelor pentru a face deschiderile şi închiderile ecranelor de protecţie mai accesibile şi mai prietenoase cu utilizatorii. Atractive ca formă şi moderne ca design, Jaluzele exterioare,obloanele orizontale de exterior sunt disponibile în diferite culori, dimensiuni şi numeroase design-uri. extrem de adaptabile, aceste a se adaptează perfect la uşile şi ferestrele clădirii dumneavoastră.
    

 Tipuri de storuri:


Fabrica de Jaluzele oferă diferite tipuri de jaluzele de exterior pentru case, dar şi spaţii comerciale. Spre exemplu, jaluzelele C80 sunt foarte indicate pentru umbrire puternică şi oferă siguranţă sporită împotriva intruziunilor. Realizate din aluminiu, acestea pot fi acţionate prin telecomandă sau comutatoare. Sunt prevăzute, de asemenea, cu senzor integrat vânt-soare. Puteţi folosi Jaluzele orizontale de exterior Ext 50 atât la interior, cât şi la exterior. Lamele acestora au o secţiune transversală în formă de C cu lăţimea de 50 mm. Suprafaţa pictată din aluminiu asigură durabilitate pe termen lung.

jaluzele exterioare

Puteţi achiziţiona storuri de la Fabrica de Jaluzele şi obloane de exterior apelând la serviciile magazinului online foarte popular Fabricadejaluzele,  pentru a vă bucura de cele mai bune opţiuni pentru confortul casei dumneavoastră!

No comments:

Post a Comment